Stort intresse för pendlingsnära hyresrätter i Rydsgård

juni 26, 2022

Vi har nu öppnat upp för kontraktsskrivning på hyreslägenheterna i Rydsgård inför inflyttningen 1 december 2022. Intresset har varit mycket starkt och ungefär hälften av lägenheterna är i skrivande stund redan tecknade. Om Ni också önskar hyra en nyproducerad lägenhet i Rydsgård, hör av er omgående via vårt kontaktformulär, så återkommer vi med mer information.

Intresseanmälan hyresrätt

april 3, 2022

Vi öppnar nu upp för intresseanmälningar för de som önskar hyra lägenhet i Rydsgård i samband med färdigställandet hösten 2022. Ta chansen att få möjligheten att flytta in i en toppmodern lägenhet centralt i Rydsgård i unikt, pendlingsnära, läge! Anmäl Ert intresse via kontaktformuläret, så kontaktar vi Er inom kort.

Artikel om vårt projekt i Ystads Allehanda

februari 4, 2022

Vårt bostadsutvecklingsprojekt uppmärksammas i media.

Inflyttning i Rydsgård närmar sig.

februari 4, 2022

Rydsgårds Fastighets ABs exploateringsprojekt i Rydsgård följer tidplan och beräknad inflyttning är i september 2022. Under andra kvartalet 2022 hoppas vi kunna öppna upp för bokning av lägenheterna – håll utkik här på hemsidan.

Kontraktsskrivning Rydsgård

januari 25, 2021

Håkan Lindskog, VD för HL Bygg AB, och Magnus Persson, VD för Rydsgårds Fastighets AB, har nu undertecknat kontraktet för utveckling av första fasen av bostäder på vår fastighet mittemot tågstationen i skånska Rydsgård. Slutprojektering av projektet inleds omgående och byggnation beräknas påbörjas under andra kvartalet år 2021.